Candidați

Istoric

    Human Solutions – este o firmă de recrutare din Brașov, care a luat ființă din dorința unui grup de specialiști in resurse umane de a furniza servicii flexibile si adaptate nevoilor fiecărui client. Am căpătat renume pe plan local și nu numai, prin calitatea serviciilor, prin adaptabilitate, implicare si relaționare personală.

Misiune

Descoperim valori. Găsim soluții. Rezolvăm situații.

    În orice proiect sau relație partenerială vom utiliza  toate resursele și competențele de care dispunem pentru a oferi soluții flexibile, adecvate cerințelor, bugetului și termenelor limită exprimate de clienții noștri.

Valori

Empatie –  găsim cea mai bună potrivire angajat-angajator fiind implicați, atenți, curioși și empatici cu toți oamenii implicați în proces.

Flexibilitate – pornind de la personalitatea si intentiile partenerilor nostri, dezvoltam programe personalizate atât pentru angajatori cât și pentru angajați.

Siguranță – luăm în serios confidențialitatea, ne asumăm responsabilitatea și reducem riscurile în toate ariile noastre de activitate.

Experiență – istoricul dovedit de proiecte de succes este o garanție și o bază a excelenței pe care o oferim colaboratorilor noștri.

Specialiștii Noștri

    Human Solutions are la bază consultanţi cu o vastă şi îndelungată experienţă în resurse umane, pe piaţa din România, furnizând servicii de înaltă calitate şi plasând candidaţi valoroşi în companii de top. Prin experienta noastră, networking-ul consultanţilor şi flexibilitatea care ne caracterizează, dorim să furnizăm mai mult decât un simplu serviciu, să oferim o soluţie viabilă pentru diversele situaţii sau probleme ale clienţilor. Pentru o colaborare fructuoasă, pe termen lung.

Close Menu