Telefon: 0770 241 540         Facebook: Human Solutions
Human Solutions – in topul companiilor de recrutare si plasare de forta de munca din Brasov

Human Solutions – in topul companiilor de recrutare si plasare de forta de munca din Brasov

Human Solutions este o agenție cu vastă experiență în domeniul resurselor umane pe piața din România, furnizând servicii de înaltă calitate și plasând candidați valoroși în companii de renume.  Pasiunea și profesionalismul de care am dat dovadă în cei 10 ani de activitate ne-au adus în topul companiilor de recrutare și plasare a forței de muncă, în Brașov și nu numai.

Prin calificarea noastră, networking-ul consultanților și flexibilitatea care ne caracterizează, dorim să furnizăm mai mult decât un simplu serviciu. Comunicăm și găsim soluții adaptate specificului fiecărei organizații și servicii complete, flexibile și transparente precum: recrutare / selecție forță de muncă, payroll, leasing de personal, evaluare și training angajați.

În orice proiect sau relație partenerială utilizăm toate resursele și competențele de care dispunem pentru a oferi soluții customizate, adecvate cerințelor, bugetului și termenelor limită exprimate de clienții noștri.

După o îndelungată perioadă marcată de dificultăţi şi obstacole în procesul consolidării economiei de piaţă și alinierii la standarde europene, eforturile noastre au fost confirmate și validate de „Premiile Excelenţei în Afaceri″ obținute în 2013 și 2014 de către specialiștii noștri în resurse umane, pentru actvități de contractare, pe baze temporare, a personalului.

„A vorbi despre afaceri de succes înseamnă a vorbi despre competiţie asumată şi ieşire din zona de confort. Înseamnă, înainte de toate, competiţie cu tine însuţi – manager, sau membru al echipei. Înseamnă motivare şi motivaţie pentru a dărâma bariere şi a gestiona situaţii atipice. Înseamnă valori şi principii. Înseamnă muncă în echipă, echilibru şi respect pentru coechipieri. Toate aceste elemente interdependente duc o companie în top.” (prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele CCIB).

Human Solutions a luat naștere din pasiune, dedicare și devotament față de domeniul nostru de activitate. Creștem organic, împreună cu clienții noștri și datorită încrederii pe care au investit-o în noi.

 

Leave a Reply

Close Menu